Με την εγγραφή σας στα Εργαστήρια Επιχειρηματικής Συμβουλευτικής - Ανάπτυξης Επιχειρηματιών - Webinars, αποδέχεστε τους "Όρους Συμμετοχής" που βρίσκονται εμφανώς αναρτημένοι στην ιστοσελίδα www.marketingconsultant.com.cy

Τεχνολογία Webinars

Η marketing consultant δεν φέρει ευθύνη σε περίπτωση που ο συμμετέχοντας δεν μπορέσει να συνδεθεί στο webinar για τεχνολογικούς λόγους. Οι τεχνολογικές διαδικασίες της συμμετοχής αποστέλλονται όλες με αναλυτικά emails και μπορούν ακόμα να διαβαστούν και στο site της Adobe, εδώ.

Οδηγίες ασφάλειας

Οι υπεύθυνοι του εργαστηρίου είναι αρμόδιοι για την τήρηση των κανόνων ασφάλειας. Στο χώρο όπου πραγματοποιούνται τα εργαστήρια, οι συμμετέχοντες οφείλουν να τηρούν τις οδηγίες του υπεύθυνου του εργαστηρίου περί ασφαλείας και προβλεπόμενης διαδικασίας αντιμετώπισης έκτακτων περιπτώσεων.

Παροχές

Κατά τη διάρκεια του εργαστηρίου προσφέρουμε σνακ, αναψυκτικά και καφέ. Τα έξοδα μετακίνησης και διαμονής αναλαμβάνει ο ίδιος ο μετέχων. Περαιτέρω έξοδα δεν υπάρχουν. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το εργαστήριο θα λάβετε κατόπιν της επιτυχούς εγγραφής σας.

Ευθύνη

Αποκλειεται οποιαδηποτε ευθυνη της Marketing Consultant, των ιδιοκτητών των χώρων διοργάνωσης ή των εξουσιοδοτημένών απο αυτούς προσώπων για οποιεσδήποτε βλαβες, κυρίως λόγω ατυχημάτων, ζημιών, απώλειας ή κλοπης, καθώς και αξιώσεις αποζημιώσεων λόγω ακυρώσεών και αλλαγης τών ημερομηνιών. Το αυτό ισχύει και σε περίπτωση μη έγκαιρης ακύρωσης ή μη πραγματοποίησης της διοργάνωσης, ακόμη και ελαν η εκ των προτέρων ενημέρωση των μετεχόντων δεν ειναι εφικτή.

Ακυρώσεις

Η Marketing Consultant διατηρεί ανά πάσα στιγμή το δικαίωμα ακύρωσης, ειδικά εάν δεν υπάρχουν αρκετές δηλώσεις συμμετοχής. Το κόστος συμμετοχής επιστρέφεται ή σε ακυρώσεις συμμετεχόντων τουλάχιστον 7 μέρες πριν την διεξαγωγή του εργαστηρίου ή σε περίπτωση ακύρωσης του εργαστηρίου από το διοργανωτή ή σε περίπτωση που κλείσουν οι θέσεις του τμήματος. Οι ακυρώσεις μπορούν να γίνουν μόνο με email στο 
  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  . Σε κάθε άλλη περίπτωση, δεν προβλέπεται η επιστροφή του κόστους συμμετοχής και αντικαθίσταται με 1 ώρα Εξατομικευμένης Συμβουλευτικής με τον Σύμβουλο Μάρκετινγκ και τον σχεδιασμό μιας ενέργειας μάρκετινγκ για την επιχείρησή σας.

Ακυρώσεις και επιστροφή χρημάτων για τις συμμετοχές στα webinars, δεν γίνονται. Δίνεται όμως η δυνατότητα δωρεάν συμμετοχής σε επόμενο webinar όταν εκείνο προγραματιστεί. 

Αποθήκευση δεδομένων

Με την εγγραφή σας δηλώνετε ότι συμφωνείτε με την αποθήκευση, επεξεργασία και χρήση των προσωπικών σας δεδομένων από την Marketing Consultant για εσωτερικούς σκοπούς (διοργανώσεις, προσκλήσεις, ενημερώσεις υπηρεσιών) υπό την τήρηση των ισχυόντων κανόνων προστασίας δεδομένων. Ανάκληση των παραπάνω είναι εφικτή ανά πάσα στιγμή στην ηλεκτρονική διεύθυνση This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  .


Η Marketing Consultant διατηρεί ανά πάσα στιγμή το δικαίωμα τροποποιήσεων των όρων συμμετοχής. Οι εκάστοτε ισχύοντες όροι συμμετοχής είναι διαθέσιμοι στην ιστοσελίδα //www.marketingconsultant.com.cy/semiranterms 

Services Marketing

How does a consumer think? What makes him select a business? Approach your client with an effective marketing strategy, specialized for Businesses that offer services to their clients.

Read More >

Marketing Seminars

Marketing workshops that help a Small Business become competitive and increase its turnover. 

Read More >

Product Marketing

Consumers often need help to select the product they want to purchase. What leads to a successful sale? 

Read More>

podcast-marketing-simvoules