Οι Πελάτες λένε:

“Ο κ. Θέμης Σαρανταένας έφτιαξε το marketing plan του site μας και βοήθησε με τις εξειδικευμένες γνώσεις και τη μεγάλη εμπειρία του στη διαμόρφωση της ταυτότητάς μας, αλλά και των στόχων μας. Η συμμετοχή του στην προσπάθειά μας ξεπέρασε το αντικείμενο του marketing, γιατί συνεισέφερε με ιδιαίτερο ζήλο, φαντασία και δημιουργικό πνεύμα σε όλα τα επίπεδα της ανάπτυξης του site μας. Για όλους τους παραπάνω λόγους και ακόμη περισσότερους, ήταν και παραμένει ένας πολύτιμος συνεργάτης, στον οποίο προσβλέπουμε για τη δημιουργική μας συνέχεια. Τον συνιστούμε ανεπιφύλακτα.”

Δρ Δημήτρης Παπαδημητριάδης, Ιδρυτής & Γενικός Συντονιστής maga.gr

“Ο Θέμης είναι πολύ ευχάριστος στη συνεργασία του. Εκπέμπει γνήσιο ενδιαφέρον για την ανάπτυξη της επιχείρησης για την οποία δουλεύει. Οι ιδέες του είναι φρέσκες και αποφέρουν θετικά αποτελέσματα.”

Άννα Λεονταρίτη, Διευθύντρια Σπουδών Κέντρου Ξένων Γλωσσών Λεονταρίτη

“Ο κύριος Σαρανταένας είναι πολύ καλός επαγγελματίας, το σημαντικότερο όμως ότι είναι συνάμα και καλός άνθρωπος. Δίνω μεγάλη έμφαση στο ήθος και τη σεμνότητά του, την ευστροφία του, την οργανωτικότητα και την αξιοπιστία του. Αγαπάει αυτό που κάνει και τα αποτελέσματα της δουλειάς του είναι εντυπωσιακά. Είναι άνθρωπος που έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη μου και τον συνιστώ σε όλους όσους έχουν μία μικρομεσαία επιχείρηση και θέλουν να την αναπτύξουν”

Dr. med. Δημήτρης Πανταζής FEBO, Χειρουργός Οφθαλμίατρος

“Ο Θέμης Σαρανταένας είναι άριστος επαγγελματίας και εξαιρετικός γνώστης των πραγμάτων που αφορούν τα θέματα με τα οποία ασχολείται. Είναι πάντα πρόθυμος να δώσει το μέγιστο από τον εαυτό του και τις γνώσεις του ώστε να βοηθήσει τους συνεργάτες του κατά τον καλύτερο τρόπο να πετύχουν τους στόχους τους. Προσεκτικός στις λεπτομέρειες, ευέλικτος, ευρηματικός! Είναι ο άνθρωπος που θα σκεφτεί και θα ΚΑΝΕΙ αυτό που χρειάζεται, χωρίς καθυστέρηση.”

Δημήτρης Μπούκας, Ψυχολόγος - Δ. Σύμβουλος ΜεταΜόρφωση Συμβουλευτική

“Θέμης Σαρανταένας! Μοναδικός, ευρηματικός με στρατηγική που ξεπερνάει κάθε προσδοκία! Από την αρχή της συνεργασίας μας κατάλαβα ότι είναι ο μοναδικός άνθρωπος που μπορώ να εμπιστευτώ την επιχείρηση του κομμωτηρίου μου, MaltezakisHair, απόλυτα! Οι καινοτόμες ιδέες του, η αναλυτικότητά του σε κάθε λεπτομέρεια αλλά και η συμβουλευτική του σε θέματα διαχείρισης προσωπικού, πραγματικά βοήθησαν και βοηθούν ακόμα και σήμερα την άρτια και αποτελεσματική οικονομική διαχείρηση του κομμωτηρίου μου! Νιώθω ασφαλής και σίγουρος! Νομίζω πως είναι ο πλέον διακεκριμένος στο αντικείμενο του και σας τον συστήνω ανεπιφύλακτα!”

Άρης Μαλτεζάκης, Hair Stylist Ιδιοκτήτης κομμωτηρίου Maltezakis Hair

“Ο Θέμης συνέβαλλε ουσιαστικά στο να αναδείξει τα δυνατά σημεία του site μας και κυρίως να επικοινωνήσουμε πιο αποτελεσματικά τις παρεχόμενες υπηρεσίες στα μέλη και συνδρομητές μας. Πρότεινε απλές, οικονομικές, όσο και ανταποδοτικές διαδικασίες διεύρυνσης των υπηρεσιών μας. Τον θεωρούμε ένα πολύτιμο συνεργάτη μας και τον συστήνουμε ανεπιφύλακτα σε φορείς και επιχειρήσεις που θέλουν να αξιοποιήσουν την δυναμική του διαδικτύου, και όχι μόνο”

Καλλιόπη Δαλιάνη, υπεύθυνη για το aesthetics.gr

“O Θέμης Σαρανταένας, έδωσε στο Domum, την απαραίτητη στρατηγική για το πετυχημένο του λανσάρισμα στην αγορά. Έξυπνες, οικονομικές ενέργειες μάρκετινγκ με πολύ καλή οργάνωση και αποτελεσμάτικότητα. Μας βοήθησε να θέσουμε τις απαραίτητες διαδικασίες για να επικοινωνήσουμε την επιχείρησή μας, να επιλέξουμε ανθρώπινο δυναμικό και να κερδίσουμε άμεσα πελάτες και τζίρο. Η εμπειρία του μας είναι πολύ χρήσιμη. Τον ευχαριστούμε πολύ!”

Λουκάς & Λεωνίδας Μπιλλας, Ιδιοκτήτες Domum

“Ο Σύμβουλος Μάρκετινγκ, Θ. Σαρανταένας, μας βοήθησε να οργανώσουμε την Ακαδημία, γρήγορα, άμεσα και αποτελεσματικά. Κατάλαβε αμέσως τις θέλαμε να πετύχουμε και με τις ιδέες του στο μάρκετινγκ μας έδωσε την ώθηση που χρειαζόμασταν για να ξεκινήσουμε δυναμικά και να αποκτήσουμε άμεσα αρκετούς μαθητές, παρ' ότι αρχίσαμε στη μέση της χρονιάς και παρ' όλη την κατάσταση της κρίσης! Σίγουρα θα τον έχουμε δίπλα μας σε κάθε μας βήμα”

Χριστίνα Ζαχαριάδου, Συντονίστρια Tennis Academy 

“Επαγγελματίας, με προσανατολισμό στο αποτέλεσμα. Ετοίμασε και υλοποίησε ένα έξυπνο πλάνο ανάπτυξης που έθεσε τις βάσεις της επιχείρησής μας. Θα τον πρότεινα χωρίς δεύτερη σκέψη.”

Γιάννα Μπαντέκα, Συν-ιδιοκτήτρια Nusa Dua Home

Δείτε περισσότερα quotes εδώ .

Past & Present Clients (selection)

My clients are bold and willing to take chances. I am unified in Marketing Consultant's mission of helping business people along their journey with transparency, thruth, and trust. I strongly believe that when people of common passion are brought together, everything is possible. Here’s a look at some of my clients, past and active.

Marathon TradingAndersenDR GEORGE LOGOS Page 2AtVivoLOGOfinal logo fullah sugah da0868e0 25a6 11e6 9693 c19efc75b40a

grLogo KouklaLagakis logohorizontal high  LIERAC 4501 Marios Charpas  media etc

So easy logo new KRS.GRMaramilonopouloumetsovitaOMORFIAcosmetics logo

Services Marketing

How does a consumer think? What makes him select a business? Approach your client with an effective marketing strategy, specialized for Businesses that offer services to their clients.

Read More >

Marketing Seminars

Marketing workshops that help a Small Business become competitive and increase its turnover. 

Read More >

Product Marketing

Consumers often need help to select the product they want to purchase. What leads to a successful sale? 

Read More>

podcast-marketing-simvoules